Retourneren

Bij Dipe Concept streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het item ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden geretourneerd.

Uitzonderingen

Houd er rekening mee dat op maat gemaakte of gepersonaliseerde artikelen niet geretourneerd kunnen worden.

Retourproces

Om een artikel te retourneren, dient u eerst contact met ons op te nemen via info@dipeconcept.be met uw bestelnummer en details over het product dat u wilt retourneren. Wij zullen u dan instructies geven over hoe u het product aan ons kunt retourneren.

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als uw retour wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt het bedrag automatisch teruggestort op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode, doorgaans binnen een aantal dagen.

Verzendkosten

De verzendkosten voor het retourneren van uw artikel zijn voor uw rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending afgetrokken van uw terugbetaling.

Contact

Als u vragen heeft over hoe u een artikel kunt retourneren of over ons retour- en terugbetalingsbeleid, neem dan contact met ons op via info@dipeconcept.be